ClearSmile Aligner

NEVIDEN

ClearSmile Aligner zobni aparat je izdelan iz trde, prozorne plastike, ki lepo sede na zobe. Ker je skoraj neviden, skozi terapijo ne vpliva na pacientovo samozavest. Prozorne folije so danes daleč najpriročnejše in diskretne rešitve, ki ustrezajo življenjskemu slogu vaših pacientov.  

SNEMLJIV

ClearSmile Aligner se preprosto snema in vstavlja nazaj po jedi in čiščenju.

UDOBEN

ClearSmile Aligner ne potrebuje nosilcev ali žic, da bi ustvaril svojo čarovnijo, zaradi česar je eden izmed najudobnejših zobnih aparatov, ki deluje na naraven način.

PREDVIDLJIV

Vaš ClearSmile laboratorij skupaj z vami digitalno načrtuje vsak posamezen gib zoba, kar zagotavlja predvidljive končne rezultate.

 

Clear Smile Aligner je odstranljiv aparat za poravnavo sprednjih 6-8 zob in deluje po načelu serije natančno izdelanih prozornih folij, ki premikajo zobe. Vsaka nova snemna folija bolj približa zobe v želeni položaj. Pacienti si lahko vizualizirajo cilj svoje terapije s pomočjo 3D-modelov. Terapija traja nekje od 6 do 18 mesecev. Vsaka folija ClearSmile Alignerja se nosi približno 10 dni, nato se aparat zamenja. V posamezni fazi se zobje postopoma repozicionirajo v želeno pozicijo. 

Tako klinične raziskave kot zadovoljni pacienti kažejo na to, da so prozorni aparati med najučinkovitejšimi rešitvami za doseganje popolnega nasmeha z ravnimi zobmi. ClearSmile Alignerji pa se v praksi uporabljajo za reševanje širokega spektra ortodontskih težav.